CATEVA CUVINTE DESPRE NOI

Iubim Ceramica

Traditie

De la lut la obiect final, procesul nostru de productie respecta aceiasi pasi ce au stat la baza produselor de ceramica de mii de ani.

Progresism

Pentru a ajuta acest proces 100% autentic, folosim scule si instrumente de masura de ultime generatie precum lasere CNC si imprimante 3D.

Pe scurt

Povestea mudlyinlove

Mudly in love a luat nastere din pasiune pentru creatie si dorinta de a ne aduce aportul pe piata locala, cu obiecte mestesugaresti cu caracter contemporan.
 
Scopul nostru este de a imbina frumusetea procesului de productie traditional (roata olarului, modelaj, pictura ceramica), utilizand materii prime calitative , cu designul modern, aliniat cu tendintele actuale. Astfel, ne dorim sa dam nastere in permanenta unor lucrari unice, cu personalitate.
 
In prezent, atelierul nostru este animat de doi tineri specializati in design industrial, Magda Huiculescu si Dan Ghita. Mudly in love reprezinta pentru noi propriul univers creativ, unde ne lasam imaginatia sa zboare, experimentam cu forme, culori si texturi si ne traim in fiecare clipa visul de a creste acest atelier impreuna.
INSTAGRAM

mudly.in.love