Va punem la dispozitie doua modalitati de livrare, astfel:

Transportul prin curierat rapid contracost, costul livrarii fiind 20 lei + contravaloarea km suplimentari daca este cazul.

Deasemenea, produsul se poate ridica de la sediul nostru din Bulevardul Theodor Pallady 287, Sector 3, Bucuresti.

Timpul mediu de livrare difera in functie de disponibilitatea produsului. In situatia in care obiectele selectate sunt deja pe stoc, termenul de livrare va fi de 1-2 zile lucratoare. Pentru produsele iesite din stoc pentru care clientul isi manifesta interestul, putem incepe productia imediat, la cerere, produsul urmand sa fie livrat in termen de cel mult 14 zile de la plasarea comenzii.

Termenul de livrare poate fi afectat si de factori independenti de societatea noastra, sau de firma de curierat, cum ar fi perioada din an, starea vremii, conditii de trafic, starea drumurilor nationale, etc. Comanda va fi expediată în ambalaje care să asigure securitatea transportului.

Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată în timpul transportului produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine transportatorului conform legislației locale în vigoare.

PLATA PRODUSELOR

Va oferim trei variante de plata:

Plata ramburs – Plata efectuata la curier, in momentul livrarii produselor

Plata prin transfer bancar – Veti putea plati comanda prin ordin de plata, pe baza facturii proforma.

Plata online cu cardul bancar – Se poate efectua plata bunurilor direct cu cardul bancar folosind platforma Netopia Payments.